Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

Son Günlerin Popüler Kripto Parası AVAX Nedir? AVAX Nasıl Alınır?

0

avax coin icrypex
Avalanche merkezi olmayan finans (DeFi) ekosisteminde bulunan finansal temelleri ve biri biri ile çalışabilir blok zincirlerin yapılması için tasarlanmış açık kaynaklı bir platformdur.

Avalanche Coin (AVAX) Nedir?

Avalanche (AVAX) 1 saniyenin altında işlemleri doğrulayabilen ilk akıllı sözleşme platformu ve tüm Ethereum geliştirme araçlarını desteklediği ifade edilmektedir. Kısaca Avalanche, 1 saniyeden daha kısa bir sürede işlemleri doğrular ve Visa seviyesinde hızlara ulaştığı söylenmektedir. Her ne kadar Emin Gün Sürer, Stephen Buttolph, Amani Moin ve Kevin Sekniqi projenin mimarları olsa da Avalanche merkeziyetsiz kabul edilmektedir, yani bir kişi ya da grubun kontrolünde değildir.

Ledger çekilişi:

Ayrıca yapılan açıklamalara göre, AVAX'ın maksimum arzı 720 milyon AVAX ile sınırlıdır ve bu AVAX’ların sadece yarısı yani 360 milyonu ana ağda bulunabilir. Dolaşımda olan AVAX sayısı ise 24.500.00 adettir. AVAX, Avalanche ağında temel para birimi olarak güvenlik, ticari işlemler ve diğer servislerde kullanılır.

Avalanche akıllı sözleşmelerin kendi üzerinde kurulabilmesi imkanını da sunmaktadır. Avalanche, Ethereum Sanal Makinesi için tam destek sunar ve bu nedenle, Ethereum araçları doğrudan çalışabilir. Avalanche, geliştiricilere kendi özel ihtiyaçlarına uygun uygulamaları başlatma yetkisi verir.

Avalanche, yalnızca uygulama düzeyinde programlanabilirliği değil, aynı zamanda ağ düzeyinde programlanabilirliği de destekler. Bu, geliştiricilerin yalnızca merkezi olmayan uygulamalarının yürütülmesini kontrol etmelerinin yanında, aynı zamanda özel verileri güvenli bir şekilde yönetmelerine de olanak tanıdığı ifade edilmektedir.

AVAX Coin Nasıl Satın Alınır?

AVAX coin'i satın alabilmeniz için Türk kripto para borsalarından Icrypex'i kullanabilirsiniz. Icrypex, düşük komisyonlu ve 7/24 ilgili çağrı merkezi ve yatırımcılarını bilinçli birer yatırımcı haline getirmeyi amaçlayan eğitimleri sayesinde kullanıcılarının her daim yanında olmayı hedeflemektedir.

Icrypex'ten banka transferi ile AVAX, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Stellar, MenaPay, BAT ve BiLira gibi kripto paraların alım satımı ve transferini gerçekleştirebildiğiniz gibi Icrypex'ten Papara ve kredi kartı aracılığı ile de kripto paralar satın alabilirsiniz.

Icrypex Ledger çekilişi
Icrypex Telegram kanalı:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo