Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

Icrypex'ten Ozan Kara: Dikkat! Bitcoin 2017'deki Gibi Olmayabilir!

0

icrypex borsası
Kripto para borsası Icrypex'ten Ozan Kara, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak genel piyasayı analiz ederken Bitcoin dominans zirvede olduğunu, BTC'nin arttığı piyasada altcoin'lerin de artacağını ancak şu an Altcoin sezonunda artışın neden olmadığını değerlendirirken çalkantılı piyasada Icrypex kripto para borsasındaki gelişmeleri de bizlere aktardı.

Ledger çekilişinin sonuçları:
http://bit.ly/LedgerCekilisSonucları


Ozan Kara, Kripto Sözlük'e katıldığı yayında, yeni yıla girerken Bitcoin dominansının zirvede olduğunu, dominansın artık geri çekilip Altcoin boğa koşusunun başlamasını beklediğini ifade ederken Altcoin sezonunun başlamamasının sebebini şüphelerin olmasından kaynaklı olduğunu aktardı.

Icrypex'te Neler Oluyor?

Icrypex borsasından Ozan Kara, yakın zamanda Icrypex'in Tether desteği vermeye başladığını, Bitcoin/Tether, Ethereum/Tether çiftlerinin eklendiğini, ayrıca Bitcoin/Tether, TL/Tether ve USD/Tether ile işlem yapılan tek borsa olduklarını ifade etti. Kullanıcıların Tether konusunda oluşabilecek sıkıntılı bir dönemde kullanıcıların direkt olarak Dolar kullanabileceklerini aktardı. 

Teknik Olarak Bitcoin Dominansı Artmaması Gerekiyor!

Ozan Kara, Bitcoin artık Altın gibi geleneksel finansın ve dünyada birçok kişinin genel anlamda kabul ettiği finansal bir varlık haline geldiğini ve BTC dominansı teknik anlamda artık artmamasının ve buradan geri dönmesi gerektiğini söyledi. Paypal'ın ve kurumsalların yatırımı, BTC'nin merkeziyetsiz olmasıyla beraber Ripple gibi bir davanın açılamayacak olması Bitcoin (BTC)'i farklı bir yere konumlandırıyor ifadelerinde bulundu. Sene sonunda başlasa da bu yükseliş, BTC için için gerçekten güzel bir yıldı, dedi.

"Bitcoin 2017'deki Gibi Olmayabilir, Regülasyonları Çok Konuşacağız!"

2021 yılında regülasyonların artacağı bir döneme gireceğimizi düşünüyorum diyen Kara, Ocak ayını baz alınca yatırım tavsiyesi olmadan 2017'deki gibi bir düşüş beklemiyorum dedi. Geçtiğimiz hafta 2 tane çok sert geri çekilme yaşadık, aslında bu öngörünün destekleyicisi yönünde, ayrıca bu trendin geliş yönüne baktığımızda BTC'nin hala aşağı yönlü trendi kırmış değil ve şu an piyasa daha büyük geri çekilmeleri kaldırabilecek durumda yorumunda bulundu Ozan Kara.

Bitcoin 20 Bin Dolara Düşse İnsanlar Ucuz Diyecek!

2-3 ay önce Bitcoin için ucuz görülebilecek rakamların 10 bin dolarlar olduğunu söyleyen Kara, şu an için bu rakamların 20 bin dolarlar olduğunu ve BTC 20 bin dolarları yeniden görürse insanların ucuz olarak görüp satın alabileceğini aktardı.

Şirketler ile Bireylerin Satış Kararı Arasında Çok Fark Var!

MicroStrategy şirketinin bir yatırım şirketi olmadığını çizen Kara, şirketler ile bireylerin satış kararı harasında ciddi farklar olduğunu, şirketlerdeki karar mekanizmasının biraz daha yavaş ve uzun dönemli olabileceğini aktardı. Ayrıca bu noktada kurumsalların çıkacağını değil, daha fazla kurumsalın katılacağını da sözlerine ekledi.

Icrypex'ten Ozan Kara'nın Ethereum, LINK, Ripple, ADA hakkında analizlerini, 2021 yılı kripto paralar için nasıl geçebileceğini detaylıca aktardığı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo