Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

Crypto.com, Tarihin En Büyük CRO Token Burn'ünü Duyurdu, CRO Fiyatı Uçtu!

0

crypto.com cro burn

Crypto.com Üyelik:

Crypto.com resmi Türkiye kanalı:

Crypto.com tarihin en büyük CRO token burn (token yakımı)'ünü başlattacağını duyurdu. Crypto.com 25 Mart'ta mainnet lansmanına hazırlanırken 70 milyar CRO token'ını yakacağını açıkladı.

CRO burn'ünü, "tarihin en büyüğü" olarak nitelendiren Crypto.com, 59.6 milyar CRO yakılarak başlayacak. Kalan 10.4 milyar, akıllı sözleşmelerden token'ların kilidi açıldıkça aylık olarak yakılacak.

Dolarşımdaki CRO arzı, mevcut %24'ten %80'in üzerine çıkacak. Crypto.com'un bir blog yazısına göre, Chain Network "tamamen Ademi merkeziyetçi" olacak.

Ayrıca, blok ödülleri ve ekosistem gelişimi için 5.9 milyar CRO tahsis edilecek. Şirket, kullanıcılara ödeme yapmak, DeFi ürünleri ve Nft'ler geliştirmek için düşük maliyetle yüksek hız sağlamayı hedefliyor.

CRO Token Burn Duyurusundan Sonra CRO Fiyatı Uçtu!

22 Şubat'ta Crypto.com'un resmi kaynaklarından CRO burn duyurusu geldikten sonra CRO'nun fiyatı muazzam seviyede yükseldi. Dün 0.13-0.14 dolar civarında işlem gören CRO, token burn açıklamasından sonra 0.27 dolarlara kadar ciddi bir yükseliş sağladı, ardından yaşanan düzeltme ile 0.23 dolara kadar geriledi. CRO düzeltme sonrası bile son Crypto.com verilerine göre %68 ile devam ediyor.
Crypto.com Üyelik:

Crypto.com resmi Türkiye kanalı:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo