Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

CryptoQuant Verileri, 2018'e Göre Ethereum'daki Önemli Farkı Ortaya Koyuyor!

0

eth

CryptoQuant verilerine göre, 2018 yılına kıyasla 2021'de borsalarda daha az zincir üzerinde para yatırma ve çekme işlemi, Ethereum için daha az satış baskısı olduğunu gösteriyor.

Ethereum, Ekim ayından bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.900 doların üzerine çıkarak %400'den fazla yükseliş elde ederek son birkaç ayı en iyi fiyat performansları arasında yer aldı. Bununla birlikte, son verilere göre, bu boğa koşusu, 2017/2018 ETH'nin 1.450 dolara yükseldiği parabolik artıştan önemli ölçüde farklı.

Geçen sene 12 Mart yani kara perşembe olarak geçen ün koronavirüs pandemisiyle ortaya çıkan likidite krizi sırasında, ayıların kripto para alanında kalıcı bir yere sahip olduğu görülüyordu. Ethereum, fiyatı 100 doların altına düştüğü için olumsuz fiyat gelişmelerinden muaf kalamadı.

Bununla birlikte, dünyanın en büyük altcoin'i, çoğu kripto para birimine benzer şekilde eğilimi tersine çevirdi ve 18 Şubat 2021 tarihiyle 1.900 doların üzerine çıktı.

ETH'deki bu etkileyici artış, Ethereum'un nispeten kısa bir sürede 1.400 dolardaki ATH'ına yükseldiği 2017/2018 fiyat gelişmelerine benziyordu. Bununla birlikte, çok sayıda kripto para destekçisi, bu boğa koşusunun farklı olduğu konusunda hemfikir.

Ethereum'daki Satış Baskısı 2018'e Göre Daha Az

CryptoQuant verileri, mevcut rallinin borsalarda önemli ölçüde daha az ETH etkinliği yaşandığını ortaya koyuyor. Borsalardaki para yatırma ve çekme sayısı 2017/2018 verileriyle karşılaştırıldığında çok daha düşük olduğu anlamına geliyor. Ve bu verilerden, satış baskısının 2018'e göre "önemli ölçüde daha zayıf" olduğu sonucuna varılabilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo