Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

ABD City Mulls Kripto Madencileri İçin Zorlu Kurallardan Yararlanıldı

0
Mining rigs image via Shutterstock
Plattsburgh, New York, şehirde faaliyet gösteren ticari cryptocurrency madencilik çiftliklerinde daha sıkı gereklilikler getirmeyi düşünüyor.
Plattsburgh'un Ortak Konseyi'nden bir meclis üyesi olan Patrick McFarlin, geçen hafta ticari kripto madenciliği faaliyetleri için “imar yönetmelikleri” ni tanıtmayı amaçlayan yeni bir yasa önerdi.Konsey Cuma günkü bir güncellemeye göre, teklifin takip edilip edilmeyeceğine karar vermek için 25 Ekim'de halka açık bir duruşma yapılacak.
Önerilen imar kuralları yangın güvenliği, ısı, rahatsızlık azaltma ve özel kullanım izinleri gibi çeşitli kategorileri kapsamaktadır. Onaylanması durumunda, şehirdeki kripto madenciliği işletmecilerinin, herhangi bir zamanda ortam sıcaklığını 120 derece Fahrenheit (48.8 Santigrat derece) içinde bulundurmaları gerekecektir.
Tesisler dışındaki ortalama günlük sıcaklığın 40 derece F (4.4 derece C) altında olması durumunda, madencilik grubu işletmecileri, "madencilik faaliyeti tarafından dağıtılan ısının yüzde 20'sinden fazlasının doğrudan dışarıya bırakılmasını" sağlamalıdır.
Belediye meclisi ayrıca, madencilik çiftlikleri tarafından üretilen gürültüye karşı bir sınır uygulanmasını önerdi.
“Madencilik faaliyeti, bina sakinleri için herhangi bir olumsuz etkiden kaçınmak için, koruma yapısının dış kısmından itibaren 25 feet mesafeden 90 desibelden (dB) fazla üretmemelidir.”
Önerilen kurallar, kentin Mart ayında, konut sahiplerinin artan elektrik maliyetleri ve diğer konularla ilgili endişeleri dile getirdikten sonra, yeni maden işletmeleri hakkında 18 aylık bir moratoryumu tanıtmak için aldığı bir kararı takip etmektedir. Yerel yetkililer, korumaların yürürlüğe konulması halinde yasağın daha erken kaldırılabileceğini öne sürdüler.
Teklifinin başka bir yerinde McFarlin, madencilik tarım ekipmanlarının "bireysel olarak ölçülmüş, elektrikle topraklanmış ve metal kaplı bir yapıya yerleştirilmesi" gerektiğini de ekledi:
"Bu bölümün gerektirdiği tüm bina gereksinimleri ... bir New York Eyaleti lisanslı mühendisi tarafından ve geçerli tüm yönetmelik ve standartlara uygun olarak tasarlanacaktır."

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo