Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

Kripto Borsası OKEx, 4 Yeni Coin Listeledi

0
OKEx app image via Shutterstock
OKEx app image via Shutterstock
Hong Kong merkezli Kripto Para Borsası OKEx, ticaret platformuna dört ABD dolarına sabitlenmiş kripto para eklediğini açıkladı.
Pazartesi ve Salı günkü yeni ilaveleri yürürlüğe koyan bu değişim, bir destek bildirisindeTrustToken'ın TrueUSD (TUSD), Circle'ın USDCoin'i (USDC), Winklevoss'un kurucusu New York takası ve Paxos Standardından İkizler Doları'nı (GUSD) listeleyeceğini belirtti. Token (PAX).
Geriye kalan üç jetonun tümü Eylül ayında kendi şirketleri tarafından piyasaya sürüldü. TrustToken ise Mart ayı sürümüyle birlikte paketin önünde yer aldı.
Press zamanında OKEx, CoinMarketCap'in verilerine göre bitcoin için en büyük beşinci en büyük ve tether stabilcoin için üçüncü en büyük değişimdir.
OKEx listeleme haberleri, en yaygın kullanılan stabilcoin, tether (USDT) ile ilgili tartışmalar olarak karşımıza çıkıyor.
USDT geliştiricisi Tether LLC ve kız kardeşi firmasının Kripto değişiminin Bitfinex'in olduğu algısı üzerine son aylarda, tüccarlar ve borsalar tarafından fonların hızlı bir şekilde ABD dolarına dönüşme ihtiyacını ortadan kaldırması için kullanılan tokene olan güven son yıllarda azaldı. sabit borunun geri tutulması için gerçek USD tutarının üzerinde şeffaf değildir.
Bazı borsalar zaten tether'e düştü ve yeni alternatiflerin piyasaya sürülmesi sadece bu olasılığı artırabilir.
Diğer bir habere göre, bugün erken saatlerde gerçekleşen büyük bir satış da, Bitfinex'teki priminin bu sabah bir aşamada küresel ortalamada 600 dolara çıkmasıyla bir ay boyunca en yüksek seviyeye ulaştı.
Tether, CoinMarketCap verilerine göre 18 aylık düşük $ 0.925284'e düştü. Basında, USDT 0.962815 $ 'a döndü.
OKEx, bugün saat 17: 00'den (o9: 00 UTC) gelen dört yeni sabitkolda depozit almaya başlayacağını söyledi. Bu rakam, bitcoin'e karşı çiftler halinde spot ticaret ve 14:00 HKT (06:00 UTC) de Salı günü başlayacak. Yeni listelenen belirteçlerin çekilmesi üç saat sonra başlayacak.
Benzer bir ifadede, kripto değişimi FCoin, bir zaman çizelgesi sağlamadığı halde, aynı kararlılıklarını kendi platformuna ekleyeceğini söyledi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo