Responsive Ad Slot

Responsive Ad Slot

Slider

Bithumb, 350 Milyon Dolara Satılıyor!

0
Image via Shutterstock
Bithumb, şu anda ticaret hacmiyle Güney Kore’deki en büyük Kripto Para borsası. Toplam hisselerinin yüzde 38’inden fazlasını 400 milyar won ya da 350 milyon dolar karşılığında Singapur’da yerleşik bir blockchain konsorsiyuma sattığını doğruladı.
Bithumb, anlaşmanın Singapur’da bir plastik cerrahi tıbbi grubu olan BK Global tarafından oluşturulan bir blok zincir yatırım şirketi olan BK Global Consortium ile 11 Ekim’de imzalandığını doğruladı.
Bithumb özsermayesinin yüzde 76’sına sahip olan BTC Holdings Company, işlem tamamlandığında Bithumb’in en büyük denetleyicisini yapacak olan bir hareket olan BK Group’a yüzde 76 hissenin yüzde 50 + 1 hissesini satmayı kabul etti.
Raporda, satın alma anlaşmasının Bithumb’a 1 trilyondan fazla kazancı veya 880 milyon dolar civarında olduğu belirtildi. Ardından, plastik cerrah ve aynı zamanda BK Group başkanı olan Kim Byung Gun, Bithumb’un en büyük hissedarı olacak.
Raporda yer alan Kim, aynı zamanda, geçtiğimiz ağustos ayında Singapur’da ilk para teklifi (ICO) danışmanlık firması ve ICO platformu kuran, erken bir kripto-para birimi yatırımcısı.
Haber, birkaç Bithumb hissedarının kripto borsalarının mali rakamlarını açıklamasından sadece birkaç ay sonra geliyor, bu da şirketin bu yılın ilk yarısında 40 milyon dolarlık net kar elde ettiğini gösteriyor.
Bir banka kontratı sorunu nedeniyle yeni hesap açıklıklarını askıya alan firma Q3’ü takiben, işlem hacminde önemli bir düşüşe neden olan Bithumb, CoinMarketCap’in verilerine dayanarak son 24 saatte 1,1 milyar dolarlık bir faaliyet gösterdi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© all rights reserved
made with by templateszoo